Зустріч Молоді з Євхаристією
 

Маринка: Зустріч молоді пройшла незабутньо. На мою думку, все пройшло прекрасно! Найбільше мені запамяталася Служба Божа тому, що її вів єпископ Антон. Сама зустріч теж пройшла чудово. Багато нових знайомств з молоддю, але насамперед ця зустріч допомогла мені ще більше познайомитися з Богом.Та й сама тема зустрічі про Євхаристію. Нам багато чого розказували і сестри і священники. Мені дуже все сподобалося.

Крістіан: Я на такому з’їзді вдруге, і мені вдруге дуже подобається!)) Тішуся, що є люди, які займаються євангелізацією саме молоді, в такий важкий час. Надихають переживання організаторів до того, щоб робити щось самому. Найбільше мені подобається відкритість духовенства на молодіжну прославу Бога у невимушеній атмосфері радості та простоти через пісні та танці. Хочеться ще частіше зустрічатись та переживати хвилини спільної молитви. Вірю, що з часом такі зустрічі можуть стати спільними для всієї молоді Закарпаття, незалежно від конфесії чи деномінації, і скоро зможемо прославляти Бога та зростати спільно! Амінь!

Катя: Мені дуже сподобалась зустріч молоді, яка відбулася 9-го травня в м. Мукачеві. Я познайомилась із деякими цікавими людьми та такими самими однолітками як я. Також була дуже рада ще  раз зустрітись з тою самою молоддю що була в с. Середньому на «КВВ» в лютому місяці. Але найбільше серед молодді чекав на мене Ісус… і це вже не вперше як Він зцілює моє серце, і я це відчуваю. Були також важливі конференції, але найбільше мені сподобалась конференція с.Лідії, слова якої дуже доторкнулися мого серця. А найбільше за все через ці різні зустрічі з Ісусом, якому я віддала себе у пожертву, саме церез цей крок, Ісус повернув мені найрідніше в світі-Маму! Дякую Тобі Боже.

Марк: Всім Привіт! Хочу розповісти вам свої враження про зустріч молоді. Мені дуже сподобався похід до храму. Сподобалась конференція о.Антонія та с.Лідії. Дякую організаторам цієї зустрічі молоді, на якій ми мали змогу виділити час для Бога, де ми могли б задуматись над своїми недоліками, і висповідати наші непродумані вчинки. У теперішньому світі для багатьох людей немає часу для Бога, тому дякую за такий гарний день.

Андріана: Зустріч молоді була чудовою! Адже тема на даний час є дуже актуальною. Багато хто не розуміє, що Причастя – це і є Живий Бог, наш Друг, з яким можна поговорити про все. Я дуже багато корисного винесла для себе з цієї зустрічі. Все було чудово організовано! Найбільші враження на мене справила адорація. Дякую за гарно проведений час.

Сабінка: Зустріч молоді була досить хорошою і змістовною, адже тема зустрічі якраз налаштовує, нас, молодь, на тему цьогорічного І Всеукраїнського Євхаристійного конгресу. З кожної конференції я взяла для себе щось нове і цікаве. Особливо мені запам’ятався похід вулицями Мукачева. Ми молилися розарій і тим сами прославляли Бога. Було і весело і цікаво. Дякую за чудову зустріч.

Крістіна: Мені дуже сподобалась ця Зустріч Молоді. Тим що ми всі разом просляємо Бога. Дуже цінним є те, що ми зустрічаємося і стаємо вже як одна сім’я. Я дуже люблю свою спільноту, наших сестер, священика та, особливо, я люблю Бога за те, що Він дав мені це все що я маю. На цю Зустріч ми – ужгородська молодь – готували сценку. І хоча ми дуже хвилювалися, чи всім сподобається та з Божою допомогою все вийшло. Дякую Богу за те, що Він дає мені можливість завжди відві-дувати такі зустрічі.

Барнабаш: Слава Ісусу Христу! Які мої враження про  зустріч? Я на такому з’їзді вдруге, мені подобаються такі зустрічі, адже там всі разом: і  молодь, і наш Господь! І найбільшим щастям є те, що саме тема цієї зустрічі була: «Я – Хліб Живий, що з Неба зійшов». Ця тема дуже сильно надихнула мене. Мене ніби перевернуло. Там не було нічого зайвого для мене, все було так як Господь звелів. Ця тема така інтересна, що глибше почав задумуватися, що для мебе означає Євхаристія? Мабуть кожна людина по іншому її розуміє. Для мене Євхаристія означає сенс мого життя. Чому? – Тому, що Бог дав нам життя і хоч нам всерівно було, бо ми не вірили, але потім, Він дав нам свого Сина Ісуса Христа, Який взяв на себе всі гріхи світу, щоб ми були спасенні, і будучи щасливі, любили одне одного; допомагали, і не ображались. Тобто так, як мама, кожного немовля спочатку вигодує, виростить, пригорне, і ніколи тебе не покине – до останього  піде, щоб ти був щасливий, все тобі віддасть. Чи зміг би ти віддати свого Улюбленного Сина або Доньку на смерть за інших, не таких як ти? Чи зміг би ти дивитись на його страждання і смерть? Саме Євхаристія – це сенс нашого життя. Цінуймо все що дано Богом нам: наших батьків, братів, сестер, ближніх, навіть якщо вони бідніші або похилого віку. І ніколи не забуваймо, що Бог завжди з нами, навіть тоді, коли нам жахливо тяжко, особливо в той момент Бог тримає нас на руках.  Я дуже вдячний  Богу за те, що Він зі мною завжди! Я безмежно радий, за священиків за єпископа Антона, сестричок і організаторів, велика їм подяка за цю зустріч. Вона була неперевершена! Хочу ще.))

Мікі: Слава Ісусу Христу!
Мене звати Мікі, мені 21 р. Пишу вам з Ужгорода, і хотів би поділитись враженнями про чудесну зустріч молоді, яка відбулася 9 травня 2012 року в м. Мукачево.
Наша молодь запам`ятала цей день надовго. Ми представляли нашу парафію “Пресвятої Трійці”.
В першу чергу мені сподобалась тема про Євхаристію, тобто про живого Бога. Були повчальні конференції від отця Антонія і сестри Лідії. Мені сподобалась атмосфера дружби між нами усіма, бо ми разом були як одна велика дружня родина. Ніхто не соромився танцювати, співати…  хоч нас небагато, але ми вже є чудесною спільнотою.
 Під час зустрічі я заглибився в тему… і почав розуміти, що Господь для мене був зовсім не на першому місці, а десь на задньому плані… Я хотів це виправити, і знав що тільки через покаяння повернусь до Нього. Метою для мене було одне – прийняти Бога до свого серця. За довгий відрізок часу я нарешті посповідався і відчув себе новонародженим. Як тіло прагне поїсти, так душа потребує Бога. Я потребую Бога, а Він потребує мене.
Дякую Богу за життя, за друзів. Дякую всім організаторам, та духовним керівникам за все, що вони роблять для молоді. Чекаємо на наступну зустріч і нові враження та подвиги.
Слава Ісусу Христу!