Різдво – це не просто дата в календарі, не гірлянди, ялинка, подарунки, це нагадування про найвеличнішу подію: Бог став подібний людині, щоб людина стала подібною Богу!

Наша молодь та діти дуже гарно підготували на святий вечір вертеп, в якому передали нам радість народження маленького Спасителя. Показали який добрий Бог, як сильно Він нас любить. Даючи нам шанс знову стати кращими, добрішими, милосердними, бо часто у сучасному світі ми забуваємо і відвертаємося від Того, Хто нас створив, Хто дав нам все, чия любов безкорислива і безмірна, Хто просто любить нас такими як ми є… Посилаючи у світ, інколи такий жорстокий і несправедливий, свого Сина, якого ми зараз бачимо у яслах. Ми знаємо через які страждання та муки пройде це Дитятко, і ці всі страждання будуть заради нас. Хочеться впасти на коліна перед Маленьким Ісусиком, Його Матір’ю, та опікуном св. Йосипом і дякувати за все, що відбувається у нашому житті, за кожен подих, крок, милосердя, прощення. Навчитися бути стриманими, милосердними, і приймати все так, як приготував для нас наш Бог. Нехай це світле свято принесе у кожну домівку здоров’я, радість, мир та Боже благословення!

Подяка велика нашим дітям, молоді, дорогій сестрі Тавіці Марусинець та отцю Йосипу за можливість відчути Різдво по-справжньому, за старанність та любов до парафії а головне дотик серця до кожного з нас.

Христос Народився!

Моріка Кошеля,

Синяк, парафія Воздвиження Всечесного Хреста