Бог називає кожного з нас Своїми улюбленими дітьми і хоче бачити кожного з нас щасливим. І щоб не стався збій… нам потрібна корисна духовна їжа – Розарій. Ваш Розарій – це Ваша сила! Чому потрібно молитися на Розарію і чому це є так важливо?.. Тому що через нього можна у Бога випросити ласки. Розарій – це не просто автоматичне повторення певних молитов, а це роздуми над народженням, життям, навчанням, чудесами, розп’яттям, смертю, воскресінням Ісуса Христа. Виймаючи Розарій із своєї духовної скарбнички – необхідно вибирати намір і молитися до Діви Марії. Ці молитви захищають наші серця від усього злого. Діва Марія завжди перебуває з нами, Вона є посередницею всіх благодатей. Марія – Мама Ісуса і наша Мама, яка на Небесах підносить всі наші молитви – прохання за нас і разом з нами до Свого Сина, навіть тоді, коли ми тільки починаємо за них думати. Діва Марія забирає всі наші клопоти і щиро посміхається до нас. Вона є нашою заступницею перед Ісусом Христом. Тому той, за кого заступиться Пречиста Діва Марія – буде спасенним. Бог хоче, щоб ми завжди одержували всі ласки через руки Марії. Наша любов до Діви Марії не зменшує любові до Ісуса Христа. Ця любов прикрашає наші душі.

У співпраці з Дівою Марією розроблений унікальний та винятковий рецепт високоякісних продуктів Божих Дарів, що не має аналогів. Це щоденні молитви Святого Розарію до Діви Марії. Цей рецепт поповнює наш духовний харчовий раціон. Динамічне розширення асортименту духовної продукції відбувається завдяки постійному тісному зв’язку Бога з нами. У молитві можемо навчитися бути добрим, мати в серці любов, радість, натхнення, мудрість, відповідальність, мир та спокій. І лише всередині себе можна знайти все це справжнє.

Відчуймо безмежну Божу любов. І такий рецепт, в основі якого лежить ЛЮБОВ, діє системно, впливаючи позитивно на нас. Духовна їжа ніколи не має побічних дій; вона діє м’яко, поступово, досягаючи довготривалого, стійкого результату. А коли погіршується духовна «екологічна» ситуація взагалі (з’являються проблеми, спокуси щодо гріха, сльози) – для збереження духовного та тілесного здоров’я ми повинні відкрити кордони наших сердець для отримання СВІТЛА. І зможемо відчути різницю між життям з молитвою і життям без молитви. Наша втіха – у молитві. Молитва в любові може цілком трансформувати світ. І зразу покращується якість життя. Відчуйте його смак!

Любов знайде дорогу там, де немає, навіть, стежки. Марія є з Богом! Коли ми є з Богом, то все у нашому житті відбувається з Його благословення! Якщо хочете бути переможцями у боротьбі добра і зла, то не опускайте очей з Діви Марії. Мама Ісуса, як маятник розповсюджує світло і показує нам всім шлях до Ісуса Христа. Найкоротший шлях до Ісуса Христа через Діву Марію. І це є солодким раєм – духовною платформою – і ми починаємо сяяти, перебуваючи у духовній безпеці. У душі з’являються квіти, а в кишеньках серця – конфетті радості. Радіймо! Нам це личить! Коли усувається темрява і з’являється світло – кольори життя змінюються – стають насичені. Чи можете відповісти зараз собі: «Якого кольору Ваше життя?»

Музика серця починає звучати по – особливому, коли у пошуках краси починаєш розблоковувати і корегувати своє серце, відкриваючи його для любові. І на думку приходять слова – «джем» із пісні «З нами є Марія»:

«Віри меч в руках у нас,
Молитви щит рятунок наш,
Вогнем горять наші серця.
І ніщо нам не страшне,
Бо поруч нас Марія є
Веде Вона нас до Христа.

З нами є Марія
Всюди і завжди,
Славне Її ім’я
Буде навіки!»

Мода на одяг змінюється, а мода щодо молитви Святого Розарію – є популярною завжди ,- модель, яка поставила в основу спокійне життя.

Стисло із своєї шпаргалки думок:

– бажаю Вам духовного зміцнення і зростання;

– будьте здорові тілесно, душевно, духовно у єдності з Богом та Дівою Марією!

Довганич Вікторія