Пізнай Бога в своєму житті

Дуже несподіваними стали для молоді реколекції”на колесах”,темою яких було “Пізнай Бога в своєму житті”.Чому саме реколекції”на колесах”? Гадаю тому,що насамперед реколекції відбувалися в трьох країнах, точніше в їх столицях,а саме: Словаччина(Братислава), Австрія(Відень) та Угорщина(Будапешт). Ми багато часу проводили в дорозі і саме так ми пізнавали один одного, служили, дивились на потреби інших. Кожен з молоді мав свої плани на цю поїздку, але мало хто усвідомлював те, що це були реколекції.

На реколекціях ми кожного дня мали Святу Месу, Адорацію Пресвятих Дарів та конференцію. Напевно, найбільше, де ми пізнали Бога, це на Адорації Пресвятих Дарів, де молодь не була схожа на себе, кожен був наповнений Святим Духом, міг відкритися, поділитися своїм, подякувати Богу і пережити цей момент. Свята Меса не була для нас звичайною, оскільки отець Євген говорив проповіді, які стосувалися кожного нас. Дуже цікавими і повчальними стали для нас конференції сестри Крістіни. Думаю, вона прагнула, щоб ми задумались і взяли щось з них для свого життя. Конференція, яка справді всім запам’яталась, була про любов, а саме про три форми любові: агапе, філіо та ерос. Вона дуже чітко підкреслила, що саме любов «агапе» ми повинні мати до Бога і до ближніх. І саме цю любов ми отримали від людей, які приймали нас, піклувалися про нас, дарували нам свою любов, служили нам. Вони показали нам, що справді любов повинна бути безкорисливою. Згодом ця любов панувала і в наших серцях.

 Дякую Богу, що благословив ці дні! Дякую отцю, сестрам, молоді за цей час, в якому ми справді пізнали Бога, любили один одного, служили іншим. Реколекції, де кожен був наповнений любов’ю, милосердям, де ми стали однією великою сім’єю, в якій панував Христос.

Прагнемо після цих реколекцій ще більше любити, бачити потреби інших і допомагати їм, показати світові, що означає бути щасливим, що те щастя, ту радість ми знаходимо в Бозі, який так сильно любить нас, що ми просто не можемо не залишитися з Ним!

Мешко Адріана

[imagesizer path=”images/stories/rekolektsiyi-na-kolesakh” width=”150″ class=”imgsizer”]