Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Не бійтеся, приходьте на реколекції

Свідчення учасниці, яка взяла участь у реколекціях зцілення після аборту:

«Хочу поділитися тим, що я пережила і як досвідчила Божу любов завдяки реколекціям, які відбулися у м. Вінниця – для жінок, у яких був аборт.

Я з дитинства ходила до костелу, вихована у католицькій сім’ї і т.д.

Але сталося те, що сталося -  я згрішила і дуже грішна, я – вбивця, як той грішник на хресті, що був поряд Ісуса.

Це було давно, в молодому віці: не розуміла, соромилася, безвихідь…

Але – незнання закону, не знімає відповідальності. Я зразу ж і сповідалася  з гріха аборту (коли до мене дійшло, що накоїла), але душевного спокою не мала. На протязі свого життя неодноразово я ще сповідалася з гріха вбивства і відпусти теж жертвувала в цьому намірі. Я вірила, що Господь пробачить. Мені після сповіді було легше і я розуміла, що легше тому, що цей тягар забрав Господь і допомагає мені нести. Господь мені пробачив, але я собі пробачити не могла і мені було важко… Роки йдуть… все ближче до вічності… Потім – онкохвороба, операція по гінекології (видалили все, опромінення, зарядки і т.д.).

2  місяці  у Вінницькій онкології. Нормальні люди через 7 днів додому, а я 2 місяці. Все своє терпіння я жертвувала за гріх аборту. Нарікати і в голову не приходило. Навпаки, я в душі раділа, що хоч трошки відпокутую свій гріх. Я завжди молилася. Не було страху ні перед операцією, ні під час усього терпіння. Жінки деякі помирали у лікарні після операції, деякі – вдома через деякий час. Я ще півроку не могла оклигати (хоч би ходити і перевертатися на ліжку). Одним словом, я вижила. «Господь не хоче смерті грішника, а його навернення і покаяння».

Я дожила до року Божого Милосердя. Почувши, що в цей рік Господь пробачає гріх аборту, я знову сповідалася з цього гріха. А коли Господь через святу  Марію дав мені почути, що є такі реколекції, то я подумала, чому не скористатися. Це – шанс. Це тому я до цих пір жива, бо Господь мене любить, бо Господь кличе, чекає на мене.

І я вирішила, що щоб не сталося, все одно поїду!

І була дуже серйозна перешкода за пару днів перед виїздом, але Господь втихомирив цю бурю.

Ці реколекції для мене – як ота квітка, яку багато років вирощують, а вона розквітає раз в житті і в одну мить – «не пропусти» - і вона розквітла.

Це була бомба повільної дії, яка не руйнує, а зцілює. Всього пару днів – і результат… Ні, це зразу не відчуєш, це не магія, не пігулка якась, це приходить поволі…

Зараз минув місяць, і я тільки зараз можу це сказати, поділитися цими відчуттями. Це свобода жити далі, це можливість дихати на повні груди. Це ще раз я досвідчила, що Господь мене любить і Він мене пробачив і допоміг мені самій собі пробачити. Тепер я можу спокійно зустрітися із Милосердним Господом у вічності. Тепер я знаю, що зробила все, що я могла зробити, і я щаслива!

Хочу сказати всім жінкам:  не бійтеся, приходьте на реколекції!

Це неможливо передати словами. Це треба пережити. Це велике Милосердя Боже! Це такий Божий дар, яким треба скористатися – не бійся!  На ці реколекції  можна потрапити тільки раз.

Цим можуть скористатися не тільки і жінки, які добровільно пішли на аборт, а й ті, які втратили дитину по необережності чи легковажності лікаря, а зараз картають себе.

Прийди, не бійся, ти не сама. Господь з тобою. Він чекає на тебе.  Ти не будеш сама. За тебе молитимуться багато людей. А це велика сила.

Дякую всім людям, які молилися за мене. Нехай Милосердний Господь винагородить Вашу  працю, щедро обдарує всіма благодатями. Дякую!»

 
Опитування
Чому Ви відвідали наш сайт?
 



Радіо Ватикан
 
 
 Радіо Марія
 

 
 
 

 

 
Мукачівська Римсько-Католицька Дієцезія
Хто на сайті
На даний момент 27 гостей на сайті
 
Exchange Hosting