В Євангелії чуємо, як Небо відкрилось, і пролунав голос : «Ти – Син Мій Улюблений!»
Небо розірвалось, і з нього хлинула любов, яка наповнила Ісуса

Любов, якщо вона є – ми її відчуваємо

Любов – це стосунок серця, і він відчувається у голосі, і погляді, у жестах

Коли є Любов, є стосунок, і це не можливо не відчувати

Коли люди ображені на любов, вони закриваються: жестами, тілом, поглядом, способом життя дають знати, що вони тепер закриті

Любов або є, або її немає. Коли вона є – ти її відчуваєш
Бог є Любов – це природа, це – визначення Бога. В Бозі немає темряви, в Ньому немає нелюбові. Бог по своїй природі не може не любити

Що це значить, що Бог вічна Любов? Він любив нас за мільйони, мільярди років до нашого народження, у Нього часу немає

Ми безсмертні: тіло помре, а душа безсмертна, і в нашій безсмертності не буде миті, коли б Бог нас не любив

Скажіть щиро: чи не такої любові ви прагнете у своєму серці? Чи ми не носимо прагнення такої любові – щоб нас любили вічно?

Трудність у тому, що Божа любов обмежена нашою закритістю: Бог любить мене настільки, наскільки я готовий прийняти Його любов. У Нього є повнота любові для мене, але Він не може мені дати, якщо ми закриті, не впускаємо Його любов

Кожна мить у нашому житті є місцем на навернення: Боже, я хочу Тебе впустити і в цей гріх, і в цю закритість, і в цю образу, і в цей страх. Все, що нам потрібно навчитись, над чим працювати – відкритись і приймати Божу любов. Пробачення – один з ключових моментів у нашому житті

Ісус у своїй церкві дав нам усі засоби, щоб ми навчились приймати Божу любов. Ісус – наш вчитель, наша дорога , веде нас до того, щоб ми научились приймати Любов Отця Небесного