Вибрати шлях довіри

У релігійному таборі ми щодня проводили конференції на тему “Розарій”. Дуже було цікаво: ми молилися розарій, слухали розповіді, кожен писав міні – розповіді про Таємниці розарію, а потім їх зачитували, проводилися різні конкурси, пантоміми, малювали плакати, а також нас навчили робити своїми руками розарій. Кожен день нам приносив задоволення у всьому.

Ми дізналися, що Розарій – це таїнство, за своєю вагомістю друге після Служби Божої. Розарій з’єднує в одне ціле наші серця та дає можливість  Божим чеснотам і благодатним милостиням переходити від серця до серця, тайно, без слів. Розарій благословляє душі Божі. Святий Розарій – це молитва, в котрій наші серця висловлюють пісню любові до Ісуса і Марії; одна із найкращих шкіл виховання чеснот і християнського життя. Це шлях до визволення душі, серця, розуму від гріхів. Ми зрозуміли, що так, як Марія повністю довірила своє життя Богові, так само і ми маємо вибрати шлях довіри. Через нього можна врятуватися, наблизитися до Бога. Вибір має бути за добром, тому що тільки ті, хто живе з Богом, є щасливі. Ми маємо дякувати за цей Божий дар, який нас веде до світлого щасливого життя і який ми отримали; необхідно повністю надіятися і уповати на нього. Ми  Тебе приймаємо таким, який ти є. Ісус Христос є початком всіх змін на краще. За Тобою стоїть ЛЮБОВ. Ти є відкупителем всього Божого народу. Ми відкрили свої серця нашому Спасителю, щоб завжди любов’ю відповідати на проблеми, щоб мудрість Божа увійшла до них. Дякуємо Тобі за все, Господи. У наших серцях Ісус.

Вікторія Цібере

[imagesizer path=”images/stories/2014/09/vybraty” width=”150″ class=”imgsizer”]