Побачення з Богом

Як сказав Йоан Павло другий : “Молодь – це наше майбутнє”. Але , на превеликий жаль, багато разів молоді люди обирають не той шлях у житті. Замість того, щоб іти за Господом, який завжди підніме тебе, коли впадеш, витре сльози, обійме, вони ідуть за чортом, який лиш і чекає, коли ти впадеш, і нізащо не подасть руки, натомість залишить тебе самого з твоїми стражданнями.
Для того, щоб поглибити свої відносини з Богом, відчути на собі його безмежну любов, існують різні християнські заходи. Одним із таких стала зустріч молоді в Ужгороді, яку організували ми, ужгородська молодіжна спільнота, в катехитичному центрі. Назва зустрічі – “Побачення з Богом”. Що таке побачення? – Це зустріч сам-на-сам двох людей, які пізнають одне одного, маючи якісь почуття. Ми хотіли, щоб кожен присутній зустрівся з живим Богом, зміг його краще пізнати, зрозумів, що Бог завжди поруч, і коли наступають хвилини радості, і коли ми переживаємо хвилини суму. Для цього ми намагалися  відтворити відповідну атмосферу, і створити всі умови для пережиття таких почуттів. В храмі було розставлено багато свічок, стояв хрест, до якого міг кожен підійти, і відчути себе, ніби під тим самим хрестом, на якому висів Ісус, зрозуміти, що він помер саме за мене, за мої гріхи, що він помер з безмежної любові до мене.
Також стояла ікона Божого Милосердя, на які зображено Ісуса з простягнутими до нас руками. Він кличе нас до себе, і приймає такими, якими ми є… Кожен міг підійти до неї, і поклонитися. Також в храмі був присутній священик, до якого кожен мав можливість підійти, поговорити з ним про свої переживання, проблеми, почуття.
У програму також  входило спілкування одне з одним, адже Бог часто промовляє до нас через інших людей. Ми всі разом співали, танцювали, тим самим прославляючи нашого Небесного Батька.
Наприкінці зустрічі кожен мав можливість дати власне свідчення, поділитися з присут-німи, яким чином в моє життя прийшов Бог, як він діє в ньому.
Ну і звісно ж зустріч завершилася недільною Службою Божою.
Ми хотіли б подякувати всім, хто приїхав до нас, і був присутнім на цій зустрічі молоді. Надіємось, що ви зустрілися з живим Богом, і стали з ним ще ближчими. Показуйте цю Божу присутність у вашому серці своїм життям, адже ми, християни, повинні жити так, щоб інші, дивлячись на нас, захотіли пізнати Бога.

Андріана,  
Ужгород